default_mobilelogo

dienstenMarcel Willems Bouwadvies verzorgt bouwkundige calculaties voor aannemers, zzp’ers, onderaannemers, leveranciers, architecten en particulieren. 
Hiervoor zijn wij in het bezit van een professioneel calculatieprogramma. Dit heeft de mogelijkheid om calculaties uit te wisselen via een CUF-bestand, waardoor deze ook in uw eigen calculatieprogramma is in te lezen (mits uw programma dit ondersteunt). Doordat dit programma online draait is er de mogelijkheid dat wij de calculaties bij u op kantoor maken.

Ons calculatieprogramma biedt ons de mogelijkheid uitgebreide werkbegrotingen te maken alsook zeer snel elementenbegrotingen t.b.v. ramingen. 

Uiteraard kunnen wij ook het volledige traject van offertes aanvragen tot offerte uitbrengen verzorgen.

Marcel Willems Bouwadvies verzorgt de totale project(bege)leiding van een bouwwerk voor u. Door de jarenlange ervaring met zowel utiliteitswerken alsook kleine aan- en verbouw(ing)en kunnen we veel bieden in het coördineren van de diverse bouwstromen. Samen met u verzorgen we de planning, inkoop materiaal en onderaannemers, als ook de directievoering op de bouwplaats.

Wij verzorgen voor u de bouwkundige opnames en inmeetwerkzaamheden van uw projecten.
Door ons netwerk van architecten, constructeurs en aannemersbedrijven bieden wij u advies in alle bouwkundige vraagstukken.

Marcel Willems Bouwadvies is tevens in te huren als flexibele medewerker: komt u tijdelijk bouwkundige mankracht te kort op uw project of kantoor: neem onmiddellijk contact op. Door onze ervaring bij zowel woningcorporaties alsook aannemers zijn we op elk denkbaar bouwkundig gebied inzetbaar.

 

Sinds 1 januari 2015 heeft u voor het vaststellen  van het WWS van huurwoningen een energieindex nodig (voorheen energielabel). Marcel Willems Bouwadvies is een gecertificeerd EPA-opnemer/adviseur.

Sinds 1 januari 2015 heeft u, indien u uw woning wilt verkopen, een Energielabel nodig. Hiervoor heeft u van de overheid een voorlopig label ontvangen. Via de website www.energielabelvoorwoningen.nl kunt u dit label aanpassen. Uw aanpassingen moeten goedgekeurd worden door een erkend deskundige. Marcel Willems Bouwadvies staat ook op deze website vermeld.

Voor meer informatie over onze diensten kunt u het beste even contact met ons opnemen. Wij zijn altijd bereid om onze diensten vrijblijvend toe te lichten.

Sinds oktober 2013 zijn wij ook gecertificeerd inventariseerder Asbest en als zodanig in te huren. (Dit is alleen mogelijk in combinatie met een gecertificeerd asbestinventarisatie bureau)

Sinds oktober 2013 ben ik gecertificeerd Inventariseerder Asbest. Ik adviseer en ondersteun u in uw (op te stellen) Asbestbeleid.
Tevens kunnen wij voor u de inventarisaties verzorgen (dit in combinatie met één van onze gecertificeerde partners).